Szkoła niezbędnych składników
| Tytuł oryginalny: | School of essential ingredients |
|---|---|
| Autor: | Erica Bauermeister |
| Tłumaczenie: | Ewa Borówka Krzysztof Skonieczny |
| Wydawcy: | Między Słowami Znak (2014) Wydawnictwo Sonia Draga (2010) |
| Wydane w seriach: | Między Słowami |
| ISBN: | 978-83-240-2502-2, 978-83-7508-223-4 |
| Autotagi: | druk książki powieści proza |
|
3.0
(2 głosy)
|
|
Wypożycz w bibliotece pedagogicznej
Recenzje
-
Dziewięć rozdziałów,dziewięć osób i dziewięć przepisów, • przepisów na smakowite potrawy i receptur na życie. • Lillian oczarowuje matkę filiżanką niezwykłej kawy. • Pomidorowy sos daje Chloe odwagę na zmianę życia. • Ian i Antonia odkrywają zmysłowy smak tiramisu. • Bąbelki szampana ulatują jak pamięć Isabelle. • Biały tort odmienia związek Carla i Helen. • Oregano i czosnek przypomina Tomowi o radości życia.