Niedawno natknąłem się na ciekawą koncepcję związaną z efektywnym zarządzaniem portfelem projektów poprzez elastyczne metodologie i podejścia Lean. Myślę, że może to być przydatne dla mojego zespołu. Byłoby wspaniale znaleźć źródło, w którym można szczegółowo przestudiować takie metody i przykłady zastosowania w praktyce. Może ktoś mi powie gdzie mogę znaleźć takie materiały lub kursy?
Gość
|
Napisano: 16.01.2025 20:22:32
|
|
Gość
W poszukiwaniu nowego podejścia do zarządzania projektami zdecydowałem się poznać metody Lean i Agile, aby poprawić efektywność mojego zespołu. Po kilku poszukiwaniach trafiłem na stronę Lean Portfolio Management , która okazała się prawdziwym odkryciem. Prowadzi doskonałe kursy z zakresu wdrażania metodyk zwinnych, które całkowicie zmieniły moje podejście do zarządzania. Po szkoleniu na miejscu nabrałem większej pewności w swojej roli i mogłem ustalić lepsze procesy dla zespołu. Teraz wszyscy moi koledzy zaczęli stosować te metody i rezultaty były natychmiastowe. |
Napisano: 16.01.2025 20:51:13
, ostatnia edycja: mark1654, 16.01.2025 20:52:14
|
|
Gość
Witam, świetny wpis! Wprowadzenie zwinnych metodologii jest często kluczem do zarządzania złożonymi projektami. Stosowanie podejścia Lean pomaga skoncentrować się na najważniejszej rzeczy i uniknąć niepotrzebnej straty czasu i zasobów. |
Napisano: 16.01.2025 21:21:47
|