Chemia w pożywieniu:
jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
| Tytuł oryginalny: | Chemie im Essen Lebensmittel-Zusatzstoffe wie sie wirken, warum sie schaden, | 
|---|---|
| Autor: | Hans-Ulrich Grimm | 
| Tłumacz: | Katarzyna Jurczak | 
| oraz: | Katarzyna Jurczak | 
| Wydawca: | Wydawnictwo Vital (2014-2022) | 
| ISBN: | 978-83-64278-28-0, 978-83-8168-903-8 978-83-8272-103-4 | 
| Autotagi: | druk książki publikacje popularnonaukowe | 
| 
                5.0
                
                    
                
             | |
|  | |
            Wypożycz w bibliotece pedagogicznej
        
        
        
         
         
            ![agnesam1 [awatar]](/static/gen/avatars/agnesam1/m2.png?3) 
     
             
             
             
             
             
             
                     
                
                 
                
                 
                
                 
                
                 
                
                 
                
                 
                
                