Czasami chcesz sprawdzić się w czymś, co wymaga nie tylko szczęścia, ale także zimnej kalkulacji. To są rzeczy, które najbardziej rzucają się w oczy, ponieważ dają poczucie kontroli nad sytuacją. Byłoby interesująco wiedzieć, gdzie możesz spróbować czegoś takiego i sprawdzić swoje umiejętności.
Gość
|
Napisano: 11.02.2025 12:26:25
|
|
Gość
Któregoś dnia szukałem czegoś nowego, żeby oderwać myśli od codziennych zajęć i przypadkowo natknąłem się na ciekawą grę. Okazało się to niezwykle proste, a jednocześnie trzyma w napięciu w każdej sekundzie. Nigdy nie wiadomo, gdzie w następnej kolejności wyląduje piłka. Wypróbowałem na jednej wygodnej stronie - https://crashmoneygames.com/pl/game/gra-plinko/ i wciągnąłem się na długi czas. Zacząłem nawet zauważać wzorce i eksperymentować z różnymi strategiami. Czasami szczęście odgrywa rolę, ale tutaj też nie można obejść się bez logiki. |
Napisano: 11.02.2025 13:18:32
|
|
Gość
Cześć, niedawno wypróbowałem grę, w której musisz obserwować, gdzie wyląduje obiekt, a to decyduje o Twojej wygranej. To proste, ale niezwykle ekscytujące! O dziwo, takie gry potrafią wciągnąć na długie godziny, bo za każdym razem wynik jest nieprzewidywalny. Cud szansy! |
Napisano: 11.02.2025 14:10:17
|