Ostatnio zastanawiałem się jak usprawnić procesy w moim zespole wykorzystując podejście Agile. Przeczytałem kilka ciekawych materiałów na temat Lean Portfolio Management, ale chciałbym znaleźć miejsce, gdzie mógłbym zgłębić te tematy. Może ktoś może polecić jakieś dobre źródło?
Gość
|
Napisano: 16.01.2025 20:19:34
|
|
Gość
Któregoś dnia w pracy zaczęliśmy przechodzić na elastyczne metodologie i ważne stało się dla mnie zrozumienie zawiłości Agile i Scrum. W poszukiwaniu odpowiedniego materiału trafiłem na stronę rola Agile Portfolio Manager. To było prawdziwe odkrycie! Jakość treści Lean Portfolio Management przekroczyła wszelkie oczekiwania. Wszystkie artykuły i kursy na stronie są jasne, praktyczne i łatwe do zrozumienia. Udało mi się nie tylko poznać metodologię, ale także zacząć ją stosować w swoim zespole. Polecam stronę każdemu, kto chce szybko opanować te podejścia i wdrożyć je w swojej pracy. |
Napisano: 16.01.2025 20:53:07
|
|
Gość
Witam, bardzo ciekawy post! Jeśli chodzi o Agile i Scrum, zawsze pamiętam, jak te podejścia ułatwiają koordynację w zespole. Dzięki ich wdrożeniu można uniknąć wielu problemów związanych z terminami i podziałem zadań. |
Napisano: 16.01.2025 21:21:55
|