Czerwone złoto
| Tytuł oryginalny: | Rotes gold |
|---|---|
| Autor: | Tom Hillenbrand |
| Tłumaczenie: | Robert Kędzierski Anna Krochmal |
| Wyd. w latach: | 2016 - 2023 |
| Wydane w seriach: | Kryminał kulinarny Kryminały dla Smakoszy |
| ISBN: | 978-83-64846-73-1, 978-83-64846-77-9 |
| Autotagi: | dokumenty elektroniczne druk e-booki książki powieści |
| Więcej informacji... | |
|
3.0
(2 głosy)
|
|
|
|
|
Wypożycz w bibliotece pedagogicznej
Recenzje
-
Jeżeli są jakieś kolejne książki z tej serii, ta zdecydowanie była ostatnią, jaką przeczytałam. Nie dość, że sam wątek kryminalny nie przekonuje i jest przesadnie niecodzienny, to dodatkowo książka jest pełna obrzydliwych opisów męczenia, dręczenie, torturowania, zabijania wszystkiego co żyje, żeby to zjeść (albo i nie). Okropne, niestrawne, niesmaczne, odrażające, odpychające...
Opis
| Inne tytuły: | Seria kryminałów kulinarnych ( |
|---|---|
| Autor: | Tom Hillenbrand |
| Tłumaczenie: | Robert Kędzierski Anna Krochmal |
| Wydawcy: | Legimi (2023) Wydawnictwo Smak Słowa (2016-2023) NASBI (2016) IBUK Libra (2016) ebookpoint BIBLIO (2016) |
| Serie wydawnicze: | Kryminał kulinarny Kryminały dla Smakoszy |
| ISBN: | 978-83-64846-73-1 978-83-64846-77-9 |
| Autotagi: | beletrystyka dokumenty elektroniczne druk e-booki epika książki literatura literatura piękna powieści proza zasoby elektroniczne |
Powyżej zostały przedstawione dane zebrane automatycznie z treści
10 rekordów bibliograficznych,
pochodzących
z bibliotek lub od wydawców. Nie należy ich traktować jako opisu jednego konkretnego wydania lub przedmiotu.
z bibliotek lub od wydawców. Nie należy ich traktować jako opisu jednego konkretnego wydania lub przedmiotu.