Papatacze, bubliczki, moskole...:
co się pod tym kryje?
| Autor: | Hanna Szymanderska | 
|---|---|
| Wydawca: | Świat Książki (2009) | 
| ISBN: | 978-83-247-1151-2 | 
| Autotagi: | druk literatura stosowana przepisy | 
| Źródło opisu: | Miejska Biblioteka Publiczna im. Zofii Nasierowskiej w Ełku - Katalog centralny | 
| 
                2.0
                
                    
                
             | |
            Wypożycz w bibliotece pedagogicznej
        
        
        
         
        Recenzje
        
    - 
                    
                
                    
                    
                    
                        
Miałam nadzieję na coś bardziej... zaskakującego, odkrywczego. Niestety, mimo przytoczenia licznik przepisów i opisów ciekawych potraw z całego świata, moim skromnym zdaniem brakło tak banalnego elementu, jak ich rodzima nazwa. No bo jaki sens w podaniu wyłącznie polskiego tłumaczenia (zwłaszcza opisowego), jeśli pojadę za granicę i w zasadzie nadal nie będę wiedziała, czego po daniu w obco brzmiącej nazwie się spodziewać. Reasumując - temat z potencjałem ogromnym, ale dość po łebkach opracowany.
 
            ![aga2209 [awatar]](/static/gen/avatars/aga2209/m2.png?3) 
     
                     
                
                 
                
                 
                
                 
                
                 
                
                 
                
                 
                
                