Zamień chemię na jedzenie:
nowe przepisy
Autor: | Julita Bator |
---|---|
Fotografia: | Jakub Bator |
Wydawca: | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak (2013-2020) |
ISBN: | 978-83-240-2045-4, 978-83-240-3220-4 83-240-3220-4 |
Autotagi: | druk książki poradniki i przewodniki |
3.6
(8 głosów)
|
|
|
|
Wypożycz w bibliotece pedagogicznej
Recenzje
-
Autorka proponuje zmianę jedzenia z chemią na "zdrową żywność". Książka dość ciekawa, fajnie napisana, aczkolwiek polecam osobom, które chcą zacząć przygodę ze zdrową żywnością. Dla osób które mają już jakieś pojęcie o chemii w jedzeniu treść zawarta w książce może się wydawać zbyt oczywista. Polecam przepis na chleb żytni na zakwasie.
Dyskusje